Grapefruit aduce pe rafturi un nou brand Transavia

Grapefruit a creat noua identitate de brand pentru produsele Transavia, cel mai important producator de carne de pui din Romania. Actiunea s-a derulat in paralel cu un amplu proces de rebranding corporatist.
Initiat in toamna anului 2005, procesul de rebranding a avut la baza un audit de brand coordonat de Grapefruit, completat si sustinut de un studiu de piata si consumator. Strategia dezvoltata a redefinit brandul corporatist ca fiind unul eficient, energic si caracterizat de un autentic spirit transilvanean. Sloganul creat de Grapefruit, Una si buna, ilustreaza principalele valori asociate acestui spirit-onestitatea, harnicia si seriozitatea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related