BrainUP impatureste hartie pentru noul calendar Elfi

BrainUP impatureste hartie pentru noul calendar Elfi

O agentie de creatie trebuie sa gaseasca pentru hartie igienica, prosoape de bucatarie sau servetele de masa, intrebuintari creative, nu numai practice. Asa stand lucrurile, cei de la BrainUP au strans laolalta creiere inventive, maini dibace si perechi de ochi bine calibarati si au lansat pentru Elfi un calendar simpatic si ingenios: imaginile surprind scenete cu animale si obiecte construite prin origami.

Elfi - Ianuarie

Artistul origami care a realizat sarica ciobanului din prosop de bucatarie, fluturi din servetele de masa, si porumbei din hartie igienica, este Paul Budan (origamic.ro).

“Sunt maniac atunci cand vine vorba de hartie, orice hartie. De-aia m-a atras foarte mult ideea acestui calendar si mi-a placut enorm ca am lucrat cu oameni care apreciaza ce inseamna sa lucrezi cu hartie”, ne-a spus Paul care, alaturi de fotograful Alex Serban si Art Director-ul Iulia Dinca, au nascocit si apoi dichisit fiecare sceneta.

Elfi - August

“Ni s-a parut un concept care rezoneaza la fix cu acest brand de produse din celuloza. Fiind clientul nostru inca de la prima lor rola de hartie igienica, Elfi a capatat incredere in noi si curaj si a fost de acord sa ne exprimam creativitatea promovand intr-un mod neconventional aceasta gama de produse”, a spus Alexandru Gheorghe (Project Manager, BrainUP).

Alaturi de lansarea calendarului pe 2016, BrainUP s-a ocupat de refacerea site-ului hartiaelfi.ro care, in forma sa precedenta, devenise neincapator pentru gama extinsa de produse Elfi.

 

Elfi - Septembrie

 

Elfi - Octombrie

 

Elfi - Noiembrie

Echipa de creatie responsabila de proiect:

Alexandru Gheorghe (Project Manager), Iulia Dinca (Art Director), Bogdan Zaharia (copywriter), Paul Budan (origamist) si Alex Serban (fotograf). Din partea Elfi, s-a implicat Adi Constantin (General Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related