Jacobs si GMP activeaza Alintaroma pentru a ne aduce mai aproape de cei dragi de Sarbatori

Jacobs si GMP activeaza Alintaroma pentru a ne aduce mai aproape de cei dragi de Sarbatori

Jacobs si GMP Advertising transforma pentru o luna patinoarulul din Mall Promenada in loc de intalnire primitor pentru familii si prieteni. Pentru a regasi atmosfera de acasa in proximitatea patinoarului vor fi montate dispencere care parfumeaza atmosfera cu aroma de cafea.

"De Sarbatori am scos Alintaroma la patinoar ca sa inveselim lumea si sa le dam ocazia oamenilor sa fie mai aproape de cei dragi", spune Bogdan Raileanu (Group Creative Director GMP Advertising).

Intre 18 si 22 decembrie Jacobs aduce in Mall Promenada si casuta lui Mos Craciun pentru cei care doresc sa faca o poza cu insusi Mosul.

Aceasta se va transforma intr-o vedere cu mesaj de Sarbatori, pe care oamenii fie o pastreaza, fie aleg sa o trimita cuiva drag. Jacobs va avea grija ca vederea sa ajunga la persoana draga, insotita si de un pachet de cafea.

 

"Jacobs este brandul de cafea care aduce oamenii impreuna, iar iarna este o perioada in care oamenii se aduna sa sarbatoreasca si sa se distreze impreuna", spune Veronica Tarara (Brand Manager Jacobs).

 

 

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Bogdan Raileanu – Group Creative Director, Razvan Raicu – Senior Art Director, Corneliu Radu – Copywriter, Adrian Aioanei – Graphic Designer, Adrian Macea – Graphic Designer, Catrinel Manolescu –Group Account Director, Irina Angelescu – Senior Account Manager.

Din echipa Jacobs Douwe Egberts fac parte: Veronica Tarara -  Brand Manager Jacobs; Vlad Ifrim – Junior Brand Manager; Ana-Maria Stan – Media Specialist.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related