De sarbatori, agentia de PPC Marketing WebDigital isi schimba infatisarea din mediul online cu noul website

De sarbatori, agentia de PPC Marketing WebDigital isi schimba infatisarea din mediul online cu noul website

WebDigital, prima agentie specializata in gestionarea de campanii de promovare online prin PPC Marketing, aflata in top agentii partenere Google, isi inaugureaza noul website, webdigital.ro.

Inovativ si user-friendly, acesta aduce un plus de optimism si energie atunci cand este accesat de catre utilizator.

Noul website este responsive si infinite scroll, ceea ce permite o accesare mai usoara, chiar si de pe mobil. Acesta ofera o experienta de navigare placuta si eficienta, prezentand vizitatorilor informatiile necesare in mod succint, inca de la primul scroll down.

Noul layout are un design curat si aerisit, cu o interfata prietenoasa ce ofera utilizatorului toate detaliile specifice privind serviciile oferite sau echipa de specialisti din spatele acestora.

Prin participarea si organizarea de evenimente, traininguri si schimburi de know-how, WebDigital este in permanenta la curent cu ultimele noutati, pentru o optimizare permanenta a performantei.

Campaniile de cautare in Google vizeaza intentia consumatorului, cele de remarketing fidelizeaza audienta, in timp ce campaniile pe reteaua de site-uri partenere creeaza nevoia, iar cele de Facebook continua comunicarea intr-un mediu prietenos.

In ceea ce priveste echipa WebDigital, aceasta este formata, pe de-o parte, din consultanti de PPC Marketing care au rolul de a-i indruma pe clienti in drumul lor spre succes. Mihai, Silvia, Alexandra, Georgiana, Anca, Adrian si Oana sunt tinerii entuziasti gata oricand sa vina in ajutorul celor care au nevoie de suport.

Pe de alta parte, WebDigital se mandreste si cu echipa sa de specialisti pentru campaniile de PPC Marketing. Ionut, Alex, Germina, Paula si Stefan se ocupa de administrarea, optimizarea si propunerea de strategii in campaniile de Pay-Per-Click Marketing pe Google, Facebook, LinkedIn si in reteaua de website-uri partenere Google.

Nu in ultimul rand, echipa de suport este cea care ajuta colegii sa se dezvolte, atat in plan intern, cat si extern. Florin, Iulia, Alina si Andrei contribuie, de asemenea, la stabilirea unei relatii cat mai bune cu actualii si potentialii clienti.

Si sa nu il uitam pe noul nostru coleg, pe care il cheama tot Florin, ce sustine prin automatizare si tehnologii eforturile de imbunatatire permanenta a echipei WebDigital.

"Intreaga activitate se bazeaza pe ideea ca fiecare om trebuie sa fie exceptional si pasionat de ceea ce alege sa fie specialitatea sa. Asa ca ne-am propus sa ii ferim pe necunoscatori si pe amatori sa ia decizii gresite sau sa piarda bani in campaniile de promovare pe internet. Vrem sa inlocuim in vocabularul oricarui antreprenor roman verbul “a cheltui” cu “a investi” cand se face referire la campanii de marketing online", declara Ionut Munteanu (Managing partner & Trainer).

WebDigital detine un portofoliu de clienti foarte bogat si gestioneaza campanii in peste 25 de industrii diferite.

Printre clientii de seama se numara si Catena, F64, Untold, Vinescu, Ollie Gang Shop, Anvelope.ro, Ciel, Boutique Mall, Hipmenu, MEDIMFARM, Lensa, Prive Boutique, Interlink, Speedvet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related