Smite a organizat lansarea in Romania a conceptului La Mia Cucina Da Massimo

Smite a organizat lansarea in Romania a conceptului La Mia Cucina Da Massimo

LA MIA CUCINA DA MASSIMO, un concept HORECA inovator a fost lansat in premiera mondiala la Timisoara, vineri, 11 decembrie 2015.

De comunicarea proiectului la nivel local si national s-a ocupat agentia Smite, agentia cu experienta 360 in comunicarea segmentului HoReCa.

LA MIA CUCINA DA MASSIMO reprezinta proiectul pilot al unui nou concept international de licentiere. Unicitatea si viabilitatea conceptului rezulta din combinatia a trei competente perfectionate de-a lungul timpului: la mia cucina, bucataria italiana autentica, la caffetteria, barul tipic italian si dolci e gelati, inghetata artizanala si deserturile specific italiene.

Toate specialitatile sunt preparate din ingrediente exclusive, de inalta calitate, provenite din regiunea Emilia Romagna, cunoscuta la nivel mondial pentru furnizarea produselor autentic italiene.

Proiectul LA MIA CUCCINA DA MASSIMO este dezvoltat si realizat de SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO SERVICES Ltd. (SZE SERVICES Ltd.), compania creata in sistem joint venture de MASSIMO ZANETTI BEVERAGE GROUP (MZB GROUP) unul dintre cei mai importanti operatori din segmentul HoReCa la nivel mondial, respectiv BIBAS GROUP, grupul de firme brasovean cu peste 15 ani de activitate in domeniul de profil.

Prezenta la eveniment a d-lui Massimo ZANETTI, presedintele MZB GROUP, a d-nei ZANETTI si a membrilor importanti din boardul de directori al MZB GROUP a constituit marea provocare a proiectului.

Pe langa covorul rosu, meniul sofisticat si cupele cu vin spumant selectionat, excelenta si profesionalismul au fost ingrediente esentiale in organizare si comunicare.

"Sa comunici destept pentru un brand inseamna, intai de toate, sa stii sa colaborezi cu alti oameni implicati in proiect, sa gasesti impreuna cu ei un drum comun, sa poti trasa clar sarcini pentru fiecare si fiecare sa-si faca treaba cu agilitate si inteligenta. Suntem mandri ca am reusit sa ne folosim experienta in lansarea unui brand HoReCa international." a declarat Florin Maxim (Managing Director la Smite).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related