Droga versus Bogusky, runda 2: a fost ofsaid?

Droga versus Bogusky, runda 2: a fost ofsaid?

Asta doar Cornel Dinu ne-ar putea spune. In lipsa lui, ne bazam pe comentariile voastre. 

Ieri am anuntat concursul care va alege cel mai tare creativ ce va sta in scaunul de Presedinte la festivalul local de creativitate FIBRA Awards

Lupta se da intre Alex Bogusky si David Droga, cei doi capitani creativi ai lumii. Runda a doua din saga Droga versus Bogusky este dedicata balonului rotund.

Pentru ca australienii au pantaloni interesanti, americanii mascote amuzante, iar noi, europenii, drama cat cuprinde. Si daca cele doua echipe nu au apucat sa se intalneasca la Cupa FIFA din Brazilia, le-am pregatit o intalnire chiar aici:

Dupa ce, in batalia gratarelor Droga a plusat cu o oferta de nerefuzat, numita Newcastle Brown Ale, acum Bogusky egaleaza: avem 1-1.

Dar suntem abia la a doua runda cand competitia noastra postmoderna are unsprezece. Fiecare zi inseamna inca o runda, iar serialul se difuzeaza pe site-ul campaniei. In weekend, avem pauza si ne tragem sufletul. 

Si? Cine credeti c-o sa iasa invingator - Droga sau Bogusky?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related