Marketing Relational pentru marcile Whiskas si Pedigree

In Romania si in cateva din tarile apropiate, Proximity a creat si implementat programul de Marketing Relational pentru marcile Whiskas si Pedigree. Programul Whiskas s-a aflat inca de la inceput in grija Proximity, iar programul Pedigree a fost preluat si dezvoltat numai de doi ani.

Dialogul cu proprietarii de animale le ofera marcilor Whiskas si Pedigree un avantaj competitiv si adauga o dimensiune noua in relatia consumator-marca. Strategia de comunicare pentru aceste programe are ca obiectiv construirea unei relatii pe termen lung cu "consumatorii" (caini si pisici) si mai ales cu proprietarii lor. Este un program prin care gradul de implicare in dialogul cu marcile este crescut, ofera informatii relevante pentru membrii familiei lor - pisicile sau cainii. La fel, este un program relevant pentru marci, deoarece se comunica cu consumatorii atat in momente importante din viata lor cat si in momentele ciclului de viata al produselor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related