Oana Bereny este noul Client Service Director HIPPOS

Oana Bereny este noul Client Service Director HIPPOS

Incepand cu decembrie 2015, Oana Bereny a devenit noul Client Service Director al agentiei HIPPOS.

Oana va coordona proiectele diviziei de Advertising a HIPPOS Group, preluand portofoliul de clienti: Nestle Infant Nutrition, UNICEF Romania, TUI Travel Center, Anchor Group, Bookcity, AD Pharma.

Printre obiectivele Oanei se afla extinderea portofoliului de clienti si consolidarea unei echipe care sa ajute la cladirea unor parteneriate pe termen lung si sa livreze produse creative disruptive. 

"Anul 2015 a fost, de departe, punctat de acceptarea pozitiei de Client Service Director al HIPPOS. Vin dintr-un mediu corporatist in care m-am dezvoltat in anumite tipare, structuri bine puse la punct, proceduri, layere peste layere si lista poate continua. Oportunitatea de a schimba perspectiva jocului si a ma alatura unei companii antreprenoriale mi s-a parut de nerefuzat. HIPPOS este o agentie in care am vazut foarte mult potential, care completat cu experienta pe care eu am acumulat-o in 11 ani de activitate in companii precum Saatchi&Saatchi/Centrade sau Y&R, poate atinge obiective dintre cele mai indraznete. Parteneriat, perseverenta, sky is the limit – sunt elementele care ne definesc si pe care le avem ca si numitor comun. Incepem un an plin de provocari, un an in care va continua ascensiunea HIPPOS in piata locala de advertising.", spune Oana Bereny.

 

Cu 11 ani de experienta in advertising, (2 ani Young&Rubicam si 1 an GAV Scholtz&Friends), inainte de a se alatura echipei HIPPOS, Oana a lucrat in ultimii 7 ani la Saatchi&Saatchi, ocupand functia de Account Director si Project Coordinator Balkan Area pentru top brands P&G (Pampers, Pantene, Head&Shoulders, Ariel, Oral Care) si Account Director pe clienti precum AstraZeneca (Branduri RX ale diviziilor de cardio, pneumo si diabet), Enel, Novartis/GSK (Theraflu, Voltaren, Fenistil), United Way, Casa Ioana.

 

"Venirea Oanei in echipa HIPPOS reprezinta un pas important pentru cresterea business-ului de Advertising, cat si consolidarea planului de extindere a serviciilor din grup.", declara Emanuel Clonda (fondator HIPPOS Group).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related