Reclama din lift urca in haine noi

In urma unui proces de redefinire a identitatii, Elevate Media a devenit Elevate. Dupa mai bine de un an de activitate, bogat in experiente si incarcat cu munca pentru toti membrii echipei Elevate are si o noua identitate vizuala.

Noua imagine Elevate marcheaza evolutia organizatiei si a serviciilor de reclama in lift. Acest proces de rebranding aduce cu el si relansarea site-ului www.elevate.ro , site ce ofera informatii despre reteaua Elevate de indoor advertising, despre produsele si serviciile furnizate, precum si despre partenerii si clientii firmei.

Strategia de brand si de identitate a fost realizata de www.droscaru.ro, singurul site romanesc finalist in 2005 la New York Festivals, una din cele mai importante competitii de profil din lume, care premiaza, de aproape 50 de ani, excelenta in publicitatea internationala.

Campania de comunicare a noii identitati vizuale se desfasoara atat online (wall-street.ro,iqads.ro) cat si pe radio(magic Fm) si in presa (Cotidianul, 24 Fun, Academia Catavencu, Investitii&Profit)

Prin combinarea unei atitudini profesioniste si o apropiere fata de partenerii de afaceri Elevate dezvolta relatii de succes, materializate pana acum in campanii pentru diverse domenii de activitate: auto, restaurante, media, domeniul bancar, Internet si telecomunicatii, imobiliare sau programe de sanatate.

Asumandu-si rolul de deschizator de drumuri, Elevate a contribuit la educarea comunitatii de media si advertising privind beneficiile pe care le aduce acest suport media, iar viitorul pentru aceasta piata cu un mare potential intrevede acestui tip de reclama o prezenta comuna in lifturile din Romania.

Despre Elevate Media, Reclama in lift
Elevate Media a fost infiintata in aprilie 2005 pentru a oferi servicii specializate de reclama in lift. Firma urmareste sa fie promotor si lider al serviciilor de indoor advertising, in spatiile de expunere oferite de lifturi. Incepand cu luna octombrie 2005 am promovat marci ca: RCS - RDS, Hollywood Multiplex, KFC, Pizza Hut, Seat, Renault, Mazda, Skoda, Magic Fm, City FM, Abbott Laboratories, Banca Romaneasca, Timona Real Estate, IQads, wall-street.ro si Avocatnet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Mihai P
acum 16 ani
Ascensor Advertising promoveaza si in Bistrita acest nou canal de cominicare. Din punctul nostru de vedere este bine ca lumea sa beneficieze mai mult de acest serviciu.


Branded


Related