[Droga vs. Bogusky] Batman sau Spiderman? Razvan Capanescu (Leo Burnett Group) decide

[Droga vs. Bogusky] Batman sau Spiderman? Razvan Capanescu (Leo Burnett Group) decide

N-o sa intram in dezbaterea Batman sau Superman, o vorbim pe asta dupa 18.00. Dar pe #DrogavsBogusky ne permitem sa mai zabovim un pic, alaturi de Razvan Capanescu (Leo Burnett Group). Care il prefera pe Droga, pentru statement-ul facut odata cu mutarea Droga5 pe Wall Street. Asta pe cand Bogusky se "retragea" in Colorado. Iar, apoi, Capa si-a facut treaba in a-l ademeni pe Droga pe meleaguri romanesti, la un pahar de rose la Cannes.

 

Intre Droga sau Bogusky ar fi si mai greu de ales decat intre Batman si Spiderman. Amandoi sunt repere pentru industria comunicarii si au influentat major tot ce se intampla in domeniul asta (si nu numai) la nivel global.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related