[Droga vs. Bogusky] Liviu David (Next Advertising) voteaza Droga. Pentru ca nu-l stim de la PR

[Droga vs. Bogusky] Liviu David (Next Advertising) voteaza Droga. Pentru ca nu-l stim de la PR

De regula, PR-ul iti aduce campania la cunostinta. Mai putin la David Droga. Asa incat, dintre Droga si Bogusky, primul e cel mai bun presedinte pentru Liviu David (Next Advertising). Are campanii arhipremiate, are si din specia nepremiate, dar toate s-au asimilat numai bine fara push-ul de PR. Cu alte cuvinte, n-ai ce sa mai zici, stai si admiri in liniste. Cat despre cum l-ar convinge sa ne viziteze, Liviu mizeaza pe o intriga specific romaneasca. In ce fel, vedeti mai jos.

 

Droga. Cand iti lansezi creatiile cu eticheta "agentia anului de tzashpe ori" e usor sa le faci vizibile. Oamenii o sa se uite macar de curiozitate. Vad insa in portofoliul Droga 5 si campanii care mi-au placut si nu stiam ca sunt ale lor. Cand campaniile tale nepremiate sunt exceptionale si cand se vorbeste despre ce faci si cand nu pompezi PR - asta inseamna sa fii tare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related