[Droga vs. Bogusky] Claudiu Dobrita (FCB), catre David Droga: Help keep Cannes Lions clean from scam

[Droga vs. Bogusky] Claudiu Dobrita (FCB), catre David Droga: Help keep Cannes Lions clean from scam

O multime de motive exista pentru a-l iubi pe David Droga, pe langa cel "clasic" - ca a schimbat implicatiile termenului comunicare de brand blabla. De exemplu: se imbraca precum ar face-o un contabil, desi el e cat se poate de rock'n'roll. I-a localizat pe adevaratii cercetatori britanici si le-a folosit intelepciunea. Autoritatile americane au trebuit sa dea o serie (!) de dezmintiri succesive ca sa convinga publicul ca un viral produs de Droga era "doar" un viral foarte bine executat.

Pentru toate acestea (si multe altele), Claudiu Dobrita (Creative Director, FCB) il alege pe Droga. Cum l-ar convinge pe fondatorul Droga5 sa vina in Romania? In spirit justitiar:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related