[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna decembrie 2015. Retrospectiva anuala YouTube, pe primul loc

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna decembrie 2015. Retrospectiva anuala YouTube, pe primul loc

Cu ale sale 85 de milioane de vizualizari, retrospectiva anuala #YouTube Rewind se afla pe primul loc in topul lunii decembrie YouTube Romania Ads Leaderboard, ce prezinta cele mai populare clipuri vizualizate de catre userii romani pe YouTube. Singurul brand romanesc prezent intre cele 5 spoturi din topul pe luna decembrie este Telekom, cu spotul "Oraselul de turta dulce", care insumeaza pana la acest moment in jur de 12.800 de vizualizari.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. YouTube: YouTube Rewind: Now Watch Me 2015 | #YouTubeRewind

 

2. Cineplex Movies: Lily & the Snowman

 

3. Volvo Trucks: Volvo Trucks - Look Who’s Driving feat. 4-year-old Sophie (Live Test)

 

4. Telekomromania: Telekom - Oraselul de turta dulce (1'18")

 

5. Googlechrome: Lightsaber Escape: an experience built for Chrome

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related