[Droga vs. Bogusky] Laura Nedelschi (DDB): E clar ca de acolo, din Olimpul lor, Droga e erou. Doar ca Boguski e zeu

[Droga vs. Bogusky] Laura Nedelschi (DDB): E clar ca de acolo, din Olimpul lor, Droga e erou. Doar ca Boguski e zeu

Legendele Olimpului cu Droga si Bogusky. Ati zice ca amandoi sunt zei, dar nu. Numai unul a comis o indiscretie cand a luat focul ala de pe munte ca sa-l paseze inspre plebe. E grandios sa fii erou, domnule Droga, dar si mai bine e sa fii zeu. Bogusky simte inainte sa gandeasca, crede Laura Nedelschi (DDB),  si asta continua sa schimbe jocul in marcom. Iar pe la noi ar avea de ce sa vina; doar "a vazut ce cazan de nebuni fierbe pe aici".

 

Pfffff… greu ca naiba, super complicat. E clar ca de acolo, din Olimpul lor, Droga e erou. Doar ca Boguski e zeu. Din ala zen, care-i asteapta pe oameni sa inteleaga chestii si le da si lor stiinta de a face foc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related