[Droga vs. Bogusky] Catalin Rusu (Rusu+Bortun): Droga. Pentru ca i se pare mai misto sa transforme industria in loc s-o paraseasca

[Droga vs. Bogusky] Catalin Rusu (Rusu+Bortun): Droga. Pentru ca i se pare mai misto sa transforme industria in loc s-o paraseasca

Daca Bogusky il fermecase pe Catalin Rusu (Creative Director, Rusu+Bortun) in decada anilor '00, Droga a venit repede si l-a detronat. De ce? Pentru ca al doilea ramane in industrie ca s-o transforme si nu alege s-o paraseasca. Si transformarile tot vin, in valuri, de niste ani incoace, atingand publicitatea in fix in miezul ei.

De fapt, Droga transforma cam tot ce atinge. Dincolo de industrii intregi, mai sunt brandurile care brusc isi gasesc vocea si ambitia cand se apropie de el. Apoi, si oamenii trebuie sa fie transformati de Droga. Tot prin niste ambitie, curaj, un pic de nebunie... in fine. In loc sa stam sa ne intrebam, mai bine il aducem si aflam. Nu?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related