Edge by 2Performant, cea mai noua agentie de performance marketing din Romania

Edge by 2Performant, cea mai noua agentie de performance marketing din Romania

Compania 2Performant Network S.A., care detine si platforma 2Parale, lanseaza Edge, agentie full-service de performance marketing. Pentru anul 2016, Edge estimeaza un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro. 

Edge este detinuta de compania 2Performant Network S.A., care include si 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere din Romania, si 2Performant, retea de afiliere pentru e-commerce in Europa Centrala si de Est. Fondatorii Edge sunt Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network, si Cosmin Nastasa, Managing Director al Edge.

Impreuna cu 2Parale si 2Performant, Edge este capabila sa livreze servicii complete de marketing bazat pe performanta, acoperind toate canalele online utilizate in comunicare si vanzari. Agentia se concentreaza pe o abordare integrata a serviciilor de performance – de la strategie, consultanta si analiza de date pana la gestionarea de programe complexe care adreseaza clienti mari de pe piata romaneasca sau internationala. 

Edge este, in prezent, singura agentie de pe piata romaneasca cu o echipa formata din oameni cu experienta de agentie si specialisti formati in cadrul 2Parale, care au competenta de a analiza, intelege si utiliza date complexe in programele de performance.

"Marketingul evolueaza intr-un ritm accelerat – iar performance-ul va deveni, foarte curand, norma in industrie. Am creat Edge ca sa venim in intampinarea acestei tendinte din ce in ce mai vizibile si pe piata din Romania. Astfel, suntem capabili sa livram cele mai bune rezultate la nivel de marketing bazat pe perfomanta, in contextul in care ni se adauga expertiza 2Parale si 2Performant la nivel de afiliere, respectiv e-commerce in regiune.

Odata cu Edge, aducem o abordare one-to-one pentru clientii mari si o experienta cumulata care adreseaza toate segmentele de clienti care au (sau intentioneaza sa aiba) un business online, atat din Romania, cat si din strainatate. Sunt sigur ca echipa agentiei, condusa de Cosmin Nastasa, va face o diferenta semnificativa pe piata serviciilor de marketing si performance", a declarat Dorin Boerescu (CEO 2Performant Network).


Dorin Boerescu (CEO 2Performant Network)

 

"Dupa 12 ani petrecuti in advertising si media online, mi-am dorit sa construiesc in Romania un serviciu care ajuta in mod direct si evident clientul. Impreuna cu Dorin, ma bucur ca putem face acest pas inainte inspre trenduri deja impamantenite la nivel international. Astazi, asteptarile clientilor fata de rezultatele advertisingului online au crescut foarte mult si, ca atare, e nevoie de eficienta, rezultate demonstrate si o solutie care sa aduca o viziune integrata asupra business-ului si strategiei de marketing. Prin Edge, ne propunem sa sustinem toate aceste nevoi si, pe scurt, sa facem performanta", a declarat Cosmin Nastasa (Managing Director al Edge).


Cosmin Nastasa (Managing Director al Edge)

 

Pentru anul 2016, Edge estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 euro, precum si managementul unor bugete de media de peste 3 milioane de euro.

Printre clientii din portofoliul Edge se numara: Orange, Provident, Muller, Vola, BCR, Otter, StanleyBet, Continental Hotels, Arsis, StarShiners, Office Direct etc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related