Dati sfoara in tara! Intaiul Creativ al Lumii a trecut de vampiri

Dati sfoara in tara! Intaiul Creativ al Lumii a trecut de vampiri

In fum de mici, Droga a avut un start bun, dar Bogusky a egalat cu subtilitate. Australianul s-a detasat iar, nu suficient, insa, pentru a nu fi ajuns de american si chiar intrecut. Cu ultimele puteri si o dusca buna, Droga a egalat pentru ultima oara.

E timpul pentru runda finala. Cine ar putea sa decida castigatorul acestei ciudate curse prezidentiale?

Chiar el. Simbolul absolut al romanilor in ochii strainilor. Voievodul intunecat cu sete de sange si dreptate. Candidatilor nu le este frica sa lupte. Cine a supravietuit in industria publicitara atata timp, nu se mai teme de nimic. David Droga a inceput la 18 ani, Alex Bogusky face reclame din 1989.

Dracula ii asteapta pentru runda finala:

S-a decis. A ramas numai unul. Mr. Droga este castigatorul cursei noastre romanesti si, deci, cel care merita sa fie Presedintele Juriului FIBRA. Va instiintam ca IQads i-a lansat invitatia de a prezida festivalul. Iar acum nu ne ramane decat sa-i asteptam raspunsul.

N.R. Moment dedicat romanismelor: expresia "a da sfoara in tara"  este o forma alterata, si ulterior acceptata, a expresiei "a da sfara in tara", unde termenul "sfara"  denumeste un "Miros greu (si fum) rezultat din arderea grasimilor sau a carnii, de la lumanari de seu etc.; fum inecacios", potrivit DEX.

Dar ideea e: sfoara, sfara, orice ar fi, dati-o prin tara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related