MediaFEM te incurajeaza sa indraznesti sa fii ce vrei tu

MediaFEM te incurajeaza sa indraznesti sa fii ce vrei tu

Sa zicem ca vrei sa lucrezi in televiziune si sa stii totul despre treaba asta, pasii necesari pentru o cariera de succes. De unde incepi?

Incepi cu MediaFEM, care este singura scoala independenta de televiziune ce ofera cursuri de reporter - prezentator, cameraman - fotoreporter si editor de imagine. MediaFEM vrea sa isi atinga cat mai mult din target intr-un mod prietenos dar in acelasi timp destul de realist, deosebindu-se astfel de restul competitorilor in acest domeniu.

Adica nu este o scoala scortoasa care te pregateste sa accepti punctul de vedere al trusturilor media, ci e o scoala care vrea sa faca din studenti profesionistii momentului.

MediaFEM a fost creata in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene si a pregatit peste 800 de cursanti in domenii ca reporter-prezentator, editor imagine, cameraman-fotoreporter, regizor emisie, redactor sau make-up artist.

Cursurile incep pe 1 martie 2016, dureaza 12 saptamani, iar cursurile vor costa 700 de euro, avand cel mai mic pret de pe piata. Contravaloarea poate fi achitata in 3 transe.

 

Se vor organiza 3 grupe de cameramani - fotoreporteri, 3 grupe de editori de imagine si 3 grupe de reporteri - prezentatori, fiecare a cate 20 de studenti. Avand in vedere numarul mare de ore necesare formarii in aceste meserii, vor exista examene de precalificare care vor injumatati numarul total de ore.

Din numarul rezultat, doar o parte vor fi cursuri efective, restul fiind asumate ca practica.

Materialele elaborate in cadrul scolii vor fi accesibile tuturor cursantilor si viitorilor colegi, acesta fiind principalul mijloc de acces la suportul de curs. La sfarsitul fiecarui curs, participantii vor fi evaluati si, in functie de performante, vor primi diplome recunoscute national si european.

Sloganul scolii este "Fii ce vrei tu, nu ce vor ei!" si te indeamna sa indraznesti sa iti urmezi visul de a deveni un profesionist in lumea televiziunii.

Spoturile video vin si intaresc aceasta idee, aratand cum de obicei, cei care lucreaza in televiziune se multumesc cu a transmite ce le dicteaza sefii in loc de o relatare obiectiva, echidistanta.

 

Cursurile iti dau posibilitatea sa experimentezi lumea media si TV intr-un cadru profesionist si independent. De aceea, cel mai bun student din fiecare grupa, dupa finalizarea cursurilor, o sa fie trimis intr-un internship de 5 zile la Euronews in Lyon, Franta sau Bruxelles, Belgia.

 

"Media FEM este singura scoala de jurnalism din Romania cu adevarat independenta, intr-o piata de televiziune plina de sfori. Iti oferim garantia unei formari profesionale de calitate, fara stereotipiile si sabloanele generate de trusturile media. Avem o politica editoriala simpla, orientata spre reflectarea onesta a realitatii, fara umbre, tendinte sau teme impuse." (MediaFEM).

 

Profesorii care te vor initia in lumea televiziunii sunt oameni care, pe langa o experienta impresionanta, au aptitudini si rezultate remarcabile ca profesionisti.

Daca vrei sa urmezi cursul de reporter-prezentator vei fi instruit de Anca Nastase, jurnalist cu peste 15 ani de experienta in radio si televiziune si Horia Matei, jurnalist cu peste 25 ani de experienta media.

Cei care aleg cursul de cameraman – fotoreporter vor fi indrumati de experti precum Ovidiu Georgescu, Decanul Facultatii de film al UNATC sau Dragos Popescu, Directorul departamentului de productie al aceleiasi universitati.

Valeriu Caliman, asistent in cadrul catedrei de animatie a UNATC se va ocupa de cursul de editare imagine, alaturi de Dan Stefan Parlog, doctorand la sectia Multimedia a UNATC.

Scoala MediaFEM iti pune la dispozitie aparatura performanta si echipamente de ultima generatie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related