Angajatii Grupului CEZ in Romania au inregistrat primul audiobook din „Biblioteca de energie”

Angajatii Grupului CEZ in Romania au inregistrat primul audiobook din „Biblioteca de energie”

60 de voluntari CEZ din Bucuresti, Pitesti, Craiova, Targu Jiu si Drobeta Turnu Severin au citit cate un fragment din romanul „Luminita, mon amour”, scris de Cezar Paul-Badescu.

Acesta este primul audiobook din „Biblioteca de energie”, o platforma care va pune la dispozitia persoanelor cu deficiente de vedere nu mai putin de 300 de titluri de audiobookuri.

Saptamana trecuta, 60 de angajati ai Grupului CEZ inRomania au inregistrat primul audiobook din „Biblioteca de energie”: romanul „Luminita, mon amour”, publicat in urma cu zece ani de scriitorul Cezar Paul-Badescu.

Un studio de inregistrare mobil a poposit in sediile din Bucuresti, Pitesti, Craiova, Targu Jiu si Drobeta Turnu Severin, iar lectura angajatilor CEZ a fost completata de cea a autorului, prezent in fiecare oras pentru intalnirea cu oamenii din companie.

 

"Lectura e o experienta intima, dar una pe care e foarte placut s-o impartasesti si cu altii. La convingerea aceasta am ajuns in urma participarii la acest experiment. Pe de o parte, e un sentiment minunat sa faci parte dintr-un grup in care oamenii se unesc pentru a darui. Isi pun la dispozitie ochii pentru a fi de folos celor cu nevoi speciale. Am citit eu insumi fragmente din acest audiobook si am simtit ca se stabileste o legatura intre mine si ceilalti participanti la proiect, asa cum, pe un alt nivel, se stabileste o legatura intre mine si cei care vor beneficia de acest audiobook", a declarat scriitorul Cezar Paul-Badescu.


Cezar Paul-Badescu

 

Sub sloganul „Transforma hartia in energie”, furnizorul de energie CEZ Vanzare a lansat la finalul anului trecut o campanie prin care isi indeamna toti abonatii sa renunte la facturile clasice in favoarea celor in varianta electronica.

 

Pentru fiecare dintre primii 25.000 de noi abonati la efactura CEZ Vanzare, compania va dona cate 1 leu in scopul facilitarii accesului la cultura al persoanelor pentru care „lumina” nu reprezinta decat un cuvant: persoanele cu deficiente de vedere din Romania.

Suma de 25.000 de lei va fi alocata pentru deschiderea unei biblioteci online dedicate nevazatorilor, „Biblioteca de energie”, o platforma care va fi populata la finalul campaniei cu peste 300 de titluri din literatura nationala si universala. Folosind un nume de utilizator si o parola generate pe baza certificatului de handicap, persoanele cu deficiente de vedere vor putea imprumuta audiobookurile la fel cum ar accesa o biblioteca traditionala.

 

"Faptul ca atat de multi voluntari s-au inscris in acest proiect demonstreaza dorinta lor de implicare. Bucuria cu care au citit fiecare pagina, responsabilitatea pe care si-au asumat-o cu fiecare vorba rostita fac parte din transferul de bunatate si pretuire pe care angajatii CEZ l-au facut catre persoanele cu deficiente de vedere", a declarat Martin Zmelik (CEO CEZ Romania).

 

Noua biblioteca va avea si o varianta mobila, dezvoltata pentru Android si iOS.

Fiecare dintre cei 1,4 milioane de clienti ai CEZ Vanzare poate contribui la construirea acestei biblioteci renuntand la factura traditionala, tiparita pe hartie si transmisa prin posta, si abonandu-se in perioada campaniei la efactura CEZ Vanzare.

Aceasta reprezinta un serviciu gratuit de transmitere electronica a facturii de energie electrica prin intermediul postei electronice, printre avantajele sale numarandu-se reducerea duratei de transmitere si receptie a facturii, rapiditate in efectuarea platii, dar si acces in timp real la informatii – posibilitatea vizualizarii facturii imediat ce aceasta este emisa, precum si arhivarea electronica a facturilor, cu impact minim asupra mediului.

Organizata in parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania si cu Audio Libraria, prima etapa a campaniei se deruleaza incepand cu 23 decembrie 2015, pana la atingerea numarului de 25.000 de noi abonati la factura electronica.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related