Cand versurile hiturilor sunt luate in serios de autoritati

Cand versurile hiturilor sunt luate in serios de autoritati

Poate va intrebati ce mai face Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook. Va povesteam aici despre cum a descoperit institutia simtul umorului si a reusit sa ocoleasca limba de lemn in care se tot poticnesc birourile statului de pretutindeni.

Revenim acum cu o informatie care combate vaicareala lui Smiley de la radio: artistul si-a gasit buletinul

Cei de la MAI nu au putut sa lase omul sa umble asa, prin Romania, fara act de identitate, iar cantaretul i-a ajutat, la randul lui, sa promoveze o campanie in acest sens.

Intr-o noua postare pe Facebook, Ministerul Afacerilor Interne “ii multumeste lui Smiley pentru sprijinul acordat in promovarea acestei campanii!”

 

“Ca urmare a demersurilor comune, de la inceputul anului, peste 150.000 de romani si-au reinnoit actele de identitate.

Fii si tu ca #Smiley, fa-ti #buletin!

Vei putea, astfel, sa te plimbi in afara tarii, sa dai examenul pentru permisul de conducere, sa te inscrii la liceu sau la facultate sau sa-ti exerciti dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi doua procese electorale!”

 

Comentariile din subsolul acestei postari evoca, inca o data, pitorescul autohton: unii vorbesc despre anchete din Craiova, altii despre defectele actului de identitate, unele voci comenteaza versurile melodei lui Smiley si cativa vor sa afle viitorul lui Gabriel Oprea.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related