the Syndicate va prezinta Alexander Gin

the Syndicate va prezinta Alexander Gin

Am primit un brief de la Alexandrion: "Facem un gin, dar nu oricum – va fi singurul gin din Romania produs exclusiv din distilat. Nu avem esente artificiale, iar ienuparul chiar este ienupar, nu un inlocuitor al acestuia. Aroma sa se obtine in mod direct, nu prin adaugarea ulterioara a unor esente"

Si asa incepem sa lucram pentru Alexander Gin, un produs Alexandrion Grup Romania (liderul pietei producatorilor locali de bauturi spirtoase si partenerul the Syndicate de peste 2 ani) pe baza unei povesti de productie unice.

 

"Ce ziceti daca am avea o sticla neagra, lucioasa?", vine intrebarea de la Alexandrion.

"Suna bine, dar ne obliga la o eticheta (pentru ca asta-i primul pas) premium, in care trebuie sa integram principalele elementele intrinseci ale produsului", raspundem noi, visand deja la o eticheta eleganta.

"Bun, asa facem!"

 

Ce-a iesit?

Alexander Gin Distilat se inscrie in categoria bauturilor Alexander, completand familia unor produse deja consacrate. El este rodul unei cautari cu final fericit in care gustul inedit s-a imbinat cu un „ambalaj” aparte: o eticheta ivoire pe o sticla negru lucios. Ne-am dorit ca imaginea ginului sa surprinda cat mai fidel calitatea acestei bauturi dedicate pasionatilor pentru gust si ne-a si iesit.

Sedinta foto pentru sticla si cocktail-urile special create cu aceasta ocazie ne-au uimit printr-o demonstratie de versatilitate si originalitate a produsului. In acelasi timp, modul natural si personal in care s-a integrat partea de comunicare gandita ne-a confirmat faptul ca am facut o treaba buna.

Alexander Gin Distilat este, cu siguranta, o noutate curajoasa pentru piata de bauturi alcoolice din Romania.

 

Echipele participante

Echipa the Syndicate
Florin Olingheru – Creative Director
Valentin Vernea – Client Service Director
Ovidiu Anghel – Copywriter
Lucia Bobi – Account Executive

Echipa Alexandrion Grup
Paul Aparaschivei – Brand Manager
Razvan Vasile – Commercial Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related