the Syndicate si Domestos nu dau nicio sansa microbilor

the Syndicate si Domestos nu dau nicio sansa microbilor

Sfarsitul lui 2015 a surprins si finalul „Sustine igiena de 10”, o campanie Domestos, in cadrul careia agentia de publicitate the Syndicate s-a ocupat de o parte dintre executiile ATL, dar si BTL.

Campania a avut rolul de a atrage atentia asupra importantei igienei si a dezvoltarii armonioase a copiilor intr-un mediu curat.

Una dintre tacticile gandite si dezvoltate de agentia the Syndicate a constat in amplasarea unui „crime scene” al microbilor rapusi de Domestos in AFI Palace Cotroceni si in sediul Unilever, o butaforie curajoasa si inedita care a reusit sa atraga atentia asupra campaniei.

 

"Dintotdeauna, misiunea Domestos a fost aceea de a distruge microbii de pretutindeni, lasand in urma un mediu curat, perfect igienizat.

Avand in minte acest lucru, am considerat ca este momentul oportun pentru a duce mai departe atat rezultatul, cat si ideea de rapunere a microbilor. Astfel, am transformat AFI Palace Cotroceni intr-o scena a crimei, unde au putut fi vazute urme ale microbilor trasate de criminalisti, pe podea, alaturi de indemnul "Treceti! Zona igienizata.", Ovidiu Anghel  (Copywriter, the Syndicate).

Campania s-a bucurat de notorietate, fiind comunicata in diverse medii, precum TV, in-store si online.

 

Echipele participante

Echipa the Syndicate: Florin Olingheru – Creative Director, Razvan Vasiloiu – Head of Strategy, Valentin Vernea – Client Service Director, Lucia Bobi – Account Executive, Ovidiu Anghel – Copywriter, Diana Dima – Art Director, Adrian Savescu – DTP

Echipa Domestos: Monica Tamas - Senior Brand Building Manager HHC South Central Europe, Cristina Brindusoiu - Brand Building Executive Domestos South Central Europe, Maria Dumitrescu - Brand Building Assistant HHC South Central Europe

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related