GifBOX - Posteaza automat gif-uri de la evenimentul tau

GifBOX - Posteaza automat gif-uri de la evenimentul tau

Numeste un eveniment de succes de la care nu au fost postate poze! Putin dificil, nu? Poate pentru ca fix pozele sunt instrumentul prin care le spui tuturor ce misto a fost si ce bine s-a simtit lumea?

Ei bine, niste baieti cool si cutia lor digitala au de gand sa schimbe pana si asta. De cand brand-urile au luat-o razna cu GIF-urile, s-au gandit sa ofere aceasta sansa si participantilor la evenimente.

Dar intr-un mod cat se poate de calitativ, caci pe brand-uri urmaresc sa le antaneze si n-ar vrea sa strice cumva imaginea in social media a pretioaselor sau participantilor. Ba chiar isi dau silinta sa le-o duca la un alt nivel, mai aproape de adevarata lor valoare.

Si astfel a luat nastere proiectul GIFBOX. Un dispozitiv de dimensiuni medii care e in stare sa inregistreze scurte cadre animate de la eveniment (GIF-uri adica) si sa le posteze in timp real pe pagina de Facebook a organizatorilor.

Acum invitatii pot face mai mult decat o poza si implicit, pot aduce si mai multe like-uri continutului. Decat sa zambesti in poze, mai bine razi in GIF-uri. Si bineinteles, exista multiple optiuni de branding pentru animatii, ca atunci cand fotografiatul da share pe pagina lui, sa primeasca si organizatorul putin mai multa expunere.

 

Montat pe un trepied, sistemul GIFBOX e format dintr-un iPad de generatie noua, conectat la lumini LED controlate autonom, ca imaginile sa iasa perfect luminate si la rezolutie inalta. Functioneaza simplu si rapid, in urmatorii pasi: inregistrezi un video de 5 secunde, alegi secventa pe care vrei sa o transformi in .gif, salvezi si postezi pe Facebook.

Clipurile apar apoi intr-un tab dedicat pe pagina organizatorului si pot fi moderate in timp real, permitand aprobarea sau respingerea GIF-urilor sau editarea detaliilor. La cerere, clipul poate fi trimis si autorului pe e-mail, daca alege sa-si inregistreze adresa.

Cadrele pot fi pre-customizate prin caseta de branding de deasupra imaginii. Ba mai mult, echipa GIFBOX poate pune la dispozitie un ecran chroma care permite modificarea creativa a fundalului in orice caracterizeaza mai bine evenimentul.

Practic daca vrei ca evenimentul tau sa arate mai bine decat ai vazut pana acum pe News Feed, iar oamenii sa primeasca un motiv in plus sa se distreze si sa share-uiasca amintirile, ai face bine sa nu-ti lipseasca GIFBOX de la petrecere!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related