Meciul din deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal 2006

Odata cu debutul Cupei Mondiale de Fotbal 2006, Initiative tine evidenta audientelor inregistrate in intreaga lume pe tot parcursul competitiei. Cel mai recent raport ViewerTrackTM indica faptul ca, in medie, 63 de milioane de persoane din 27 de tari au urmarit in direct transmisia meciului de deschidere disputat intre Germania si Costa Rica. Initiative estimeaza ca, dupa rapoartele complete realizate la nivelul celor peste 50 de tari analizate, se va vedea ca numarul celor care au vizionat live meciul va depasi 150 de milioane.

Media audientei live, de 63 de milioane de persoane, reprezinta o crestere cu 30 de procente fata de numarul de persoane care au vizionat meciul din deschiderea Cupei Mondiale 2002, disputat intre Senegal si Franta. Cifrele mai arata ca audienta a inregistrat o crestere cel putin dubla in multe tari, chiar tripla in Germania si Tarile de Jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related