Grafica si Tipar lanseaza Video-Print, divizia de comunicare digitala targetata

Grafica si Tipar lanseaza Video-Print, divizia de comunicare digitala targetata

Agentia de creatie si productie publicitara Grafica si Tipar lanseaza Video-Print, o noua linie de business care redefineste granitele dintre comunicarea digitala si tiparituri.

Astfel, compania produce o gama variata de printuri cu inserturi video, audio, lumina led si vibratii, menite sa ajute marketerii moderni sa comunice targetat cu segmente nisate de public.

 

"La Grafica si Tipar, suntem intotdeauna la curent cu tendintele industriei de marcom si stim ca, datorita traditiei, printul ramane un element constant in mixul de marketing. Prin alaturarea sa cu comunicarea video, cream tooluri eficiente, care, atunci cand sunt distribuite pe canale relevante, duc la maximizarea rezultatelor si la generarea de leaduri. Pentru noi, viitorul apartine comunicarii targetate; de aceea, oferim brandurilor optiunea de a personaliza continutul si grafica brosurii pentru fiecare tipologie de public, ceea ce conduce, automat, la cresterea receptivitatii si interesului consumatorului fata mesajul transmis.", declara Dragos Balan (fondator Grafica si Tipar).

 

Prin serviciile oferite, divizia Video-Print din cadrul Grafica si Tipar, gestioneaza proiecte de la simple la complexe, de la brieful clientului si acopera fazele de concept, implementare si executie, generand atat continutul video, cat si formatul printat.

Aceste servicii sunt oferite in parteneriat cu agentia de marketing Perceptum. Astfel, reprezentantii agentiei vin in intampinarea obiectivelor clientilor cu propuneri de tiparituri, solutii grafice, scripturi si productie video.

In prezent, gama de materiale concepute si produse de Video Print cuprinde urmatoarele: brosuri, cataloage, cutii, shelf talkers, displayuri, slidere, mape, POSM-uri si carti de vizita cu inserturi video.

Astfel, noua linie de business este conceputa pentru a satisface nevoile clientilor din industrii variate, precum retail, farma, auto, HoReCa, a celor care opereaza in sfera serviciilor B2B si B2C, precum si pentru a oferi sprijin flotelor de vanzari care sunt in cautarea unor materiale eficiente si persuasive de marketing si comunicare.

 

Infuzia de tehnologie si know-how este asigurata de partenerul extern Video Plus Print, companie globala cu reprezentante in SUA, Canada, Mexic, dar si in Europa, in UK si Germania.

Din 2016 Romania se va alatura retelei prin reprezentarea VPP in Bucuresti de catre Grafica si Tipar.

Piata din Romania va beneficia astfel de feedbackul la nivel global si de un sharing de experiente multisenzoriale, care vor seta comunicarea video targetata la nivel ridicat.

 

"Avantajul serviciilor pe care le propunem este generat si de faptul ca videourile pe care le producem pot fi folosite atat in mediul online - pe canalele companiei sau pe platformele de sharing, cat si in cel offline, ceea ce face ca recuperarea investitiei in digital sa se realizeze intr-un timp mult mai scurt. Le spunem tuturor: Bun venit in viitor!", adauga Dragos Balan (Innovation Manager Video-Print).

 

Odata cu noua linie de business, Grafica si Tipar lanseaza un website dedicat, care contine informatii despre produsele disponibile, insighturi de industrie si studii de caz utile pentru profesionistii de marcom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related