Povestea puiului care nu poate sa zboare. De Gavrila&Asociatii

E un fapt cunoscut ca puii nu pot sa zboare, pestii nu vorbesc iar broscoii nu se transforma in printi atunci cand sunt sarutati. Toate aceste fapte sunt adevaruri banale pentru aproape oricine a depasit o anumita varsta si sunt acceptate ca atare, fara a fi necesara vreo demonstratie. Insa nu toti copiii sunt dispusi sa renunte atat de usor la miturile lor preferate. Unii dintre ei trebuie sa accepte crudul adevar atunci cand sunt pusi in fata evidentelor. Un asemenea caz s-a petrecut de curand si a implicat un pusti de 4 ani si un pui refrigerat de la Transavia.

Alina Gavrila si Octav Gheorghe, directori de creatie la Gavrila&Asociatii au fost martori la un asemenea eveniment si relateaza: “Puii Transavia sunt renumiti pentru prospetime si gust. In cazul de fata, prospetimea este cuvantul cheie, pentru ca personajul nostru de 4 ani nu avea gusturile formate, cel putin nu in ceea ce priveste carnea de pui. Cert este insa ca eroul nostru a vazut puii proaspeti de la Transavia in raft si a simtit ca e de datoria lui sa-i elibereze. Daca nu pe toti, atunci macar unul dintre ei. Din pacate, la iesirea din magazin, puiul a refuzat sa zboare. Iar pustiul si-a data seama ca a fost victima unei iluzii: puii Transavia sunt atat de proaspeti incat, pentru cineva in varsta de 4 ani, par a fi inca in viata.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related