[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna ianuarie 2016. Topul cuprinde patru branduri romanesti

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna ianuarie 2016. Topul cuprinde patru branduri romanesti

Millidge si Doig isi fac din nou aparitia intr-un spot de sarbatori dedicat Orange PrePay, care a strans pana la acest moment peste 2.500.000 de vizualizari, aflandu-se pe primul loc in topul pe luna ianuarie al celor mai populare spoturi vizualizate pe YouTube de catre userii romani. 

Pe langa Orange Romania, clasamentul cuprinde spoturi lansate de alte trei branduri romanesti: PPT Preturi Pentru Tine, McDonald's Romania si RawCoco Cofetarie - Ceainarie Raw Vegan. 

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

[Orange Romania] PrePay Xmas 2015 – Actul 3

 

[PPT Preturi Pentru Tine] PPT Preturi Pentru Tine - Campanie 70 % (caaaaat?)

 

[Renault Sport] Renault Sport R.S. 01 INTERCEPTOR: a new rapid intervention force

 

[McDonaldsRomania] McDonald's Combo - Sah

 

[RawCoco Cofetarie-Ceainarie Raw Vegan] Desert raw vegan ILY - Mademoiselle Coco si Ilinca Vandici. Ep. 13

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related