Belvedere Vodka intra in portofoliul agentiei Tuio

Belvedere Vodka intra in portofoliul agentiei Tuio

Agentia Tuio este acum partenerul de comunicare digitala si social media al Belvedere Vodka in Romania, unul dintre brandurile premium ale companiei Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH). Comunicarea porneste de la sloganul brandului, “Know the difference”. 

 

"Ne propunem sa cream continut cu valoare de entertainment, care poate fi usor shareuit de publicul nostru in social media. Astfel, comunicarea va fi extrem de targetata, centrata pe tematici nightlife premium", a spus Ludwig Petre (Managing Partner, Tuio).

 

In cadrul acestei colaborari, Tuio va oferi servicii variate, de la strategie si consultanta social media, pana la dezvoltarea si implementarea campaniilor creative pe toate canalele online importante.

 

"Creativitatea este esentiala in comunicare, in special daca vorbim de un brand plin de viata, precum Belvedere. Echipa Tuio ne-a aratat ca intelege aceste valori si, mai mult decat atat, ca poate aduce o perspectiva noua in comunicarea noastra", a declarat Daniel Sebe (Sales Development Manager, Moet Hennesey CEE).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related