Five's a participat la lansarea unui produs inovativ

Five's a participat la lansarea unui produs inovativ

Unul dintre cei mai importanti jucatori in fabricarea produselor de tutun, a lansat saptamana trecuta la Bucuresti un nou produs revolutionar prezent doar in 4 tari din lume.

In cadrul acestui eveniment bazat pe lansarea unui produs inovativ, Five’s a fost responsabila cu productia evenimentului din punct de vedere tehnic, reusind sa implementeze cu pricepere intreg set-up-ul tehnic.

 

Conceptul a avut la baza lansarea produsului intr-un spatiu in care invitatii au fost condusi printr-o succesiune de camere cu experiente extrasenzoriale.

Spatiul principal de eveniment a fost delimitat cu ajutorul unui perete construit dintr-un ecran cu LED-uri, ecran ce la un moment anume a fost deschis dezvaluind o camera secreta in centrul scenei unde publicul a fost invitat sa traiasca experienta proprie.

 

Five’s a realizat o proiectie pe tavanul special creat al salii de aproximativ 375 mp realizata cu 7 videoproiectoare Christie Digital avand o intensitate luminoasa de 8500 ANSI Lumeni, 3 chip DLP. 

 

Printre dotariile tehnice asigurate de compania Five’s, s-au mai numarat:

  • 2 ecrane led 7mm pixel pitch cu dimensiunile de 6.5m / 4.5m
  • 1 ecran led 3,9mm pixel pitch cu dimensiunea de 8m / 4.5m
  • Sistem de sonorizare Martin Audio – cu ajutorul caruia s-a asigurat sonorizarea tuturor incaperilor si spatiului de eveniment
  • Lumini SGM P5, Q7, X5, XC5, Martin Mac 2000 wash XB, Martin Mac 700 wash si Profile si Clay Paky Sharpy au asigurat o atmosfera de vis pe tot parcursul evenimentului. 
  • Peste 700m de schela de aluminiu Eurotruss FD34 si ST50

La eveniment au fost prezenti jurnalisti, blogari, parteneri, clienti, distribuitori si invitati speciali.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related