Agentia de publicitate Brand Support lanseaza campania „Mereu Fit cu BenneFit”

Agentia de publicitate Brand Support lanseaza campania „Mereu Fit cu BenneFit”

Marca BenneFit lanseaza campania de comunicare la nivel national „Mereu Fit cu BenneFit”, o campanie cu si despre o noua gama de snacks-uri fainoase sanatoase – minigrisinele BenneFit.

Campania marcheaza inceputul comunicarii producatorului tulcean de panificatie si patiserie LiDaS si are ca obiective cresterea gradului de prezenta si vizibilitate pentru marca BenneFit si stimularea cat mai multor consumatori sa incerce gustul absolut savuros al acestor snack-uri sanatoase, ca parte a unei alimentatii corecte si echilibrate. 

Mesajul campaniei „Mereu Fit cu BenneFit” reprezinta asumarea calitatii unui produs cu valori nutritive exceptionale; atat prin ingredientele naturale cat si prin procesul de fabricatie (coacere), prin procesul de ambalare in atmosfera modificata, fara conservanti, marca BenneFit raspunde cerintelor variate ale clientilor orientati catre produse sanatoase, totodata satisfacand cele mai diverse gusturi. Produsul BenneFit se gaseste in cinci sortimente -  BenneFit Omega 3 cu seminte de in, BenneFit cu ulei de masline, BenneFit cu tarate, BenneFit cu chimen, BenneFit picant.

Campania de lansare consta in spot TV, online si focus special catre segmentul IKA.

TVC

Echipa:

Client: Lidas,
Brand: BenneFit,
Agentie de creatie: Brand Support,
Casa de productie: DIUD Film

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related