Confident gestioneaza comunicarea corporate pentru MediHelp in Romania

Confident gestioneaza comunicarea corporate pentru MediHelp in Romania

Confident Communications, agentie de comunicare integrata pentru companii din domeniul B2B si industrii de nisa, va gestiona, incepand cu luna martie, comunicarea pentru MediHelp, lider pe piata asigurarilor private de sanatate in Europa Centrala si de Est.

Confident Communications va oferi consultanta strategica in relatiile cu presa, evenimente B2B si va gestiona strategia de continut online si de social media.

Colaborarea urmareste consolidarea pozitiei dominante a MediHelp in relatia cu liderii de opinie si cu influentatorii din zona corporate si retail.

 

"Acest an este unul cu multe asteptari pentru MediHelp in Romania. In urma unui proces de selectie riguros, am ales agentia Confident Communications ca partener de incredere in atingerea obiectivelor companiei. Expertiza lor specifica in industria medicala si strategia propusa au fost in concordanta cu abordarea noastra de business si am ales corespunzator", a afirmat Zahal Levy (Presedinte, MediHelp International).

 

"Suntem onorati sa lucram alaturi de echipa MediHelp pentru a sustine activ promovarea si consolidarea imaginii companiei in Romania. Segmentul asigurarilor de sanatate internationale este in crestere la nivel local si ne bucuram ca putem contribui la demersul MediHelp de educare a pietei", declara Mara Gojgar (Fondator Confident Communications).


Mara Gojgar (Fondator Confident Communications)

 

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, fiind prezent pe piata din Romania din anul 1999. MediHelp International ofera servicii integrate de asigurari de sanatate si asistenta medicala internationala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related