Doodle Magic Board: un nou tool de marketing marca OnScreen

Doodle Magic Board: un nou tool de marketing marca OnScreen

Pe 23 februarie 2016, in cadrul unui eveniment corporate, OnScreen a lansat un nou instrument de marketing, unic pe piata romaneasca: Doodle Magic Board. 

Doodle Magic Board este un mix de elemente traditionale si new media. Arata ca un panou de lemn, desenat, dar, prin atingerea anumitor zone, devine animat, generand o experienta interactiva unica.

Reinventeaza practic contentul de marketing, integrandu-l intr-un context experiential sustinut prin elemente new media. Doodle Magic Board reuneste experienta senzoriala, video mapping-ul si sunetul, angajand cosumatorii intr-o aventura magica, bazata pe interactivitate si canalizata pe elemente surpiza.

 

Mesajele se transmit in joaca, aparent neintentionat, consumatorul fiind angrenat intr-o activitate de tipul ”atinge si descopera”. Astfel, preocuparea lui pentru mesajele subliminale pe care le asimileaza devine minima.

 

Prezenta Doodle Magic Board in cadrul evenimentului in care si-a facut debutul - Universum Inspiration Day, organizat de Universum Events – s-a bucurat de un real succes, reprezentand o rampa de lansare sigura pentru noi aparitii in public.

Peste 300 de profesionisti, din zonele de HR, Evenimente Interne si Conferinte, au testat board-ul interactiv, strategic incarcat de mesaje cheie.

Asa se face ca, la doar cateva zile de la debut, Doodle Magic Board s-a bucurat din nou de atentia publicului in cadrul evenimentului ShortsUP Musicology (27 si 28 februarie 2016) unde si-a facut remarcata prezenta si a strans in jur un public numeros si, mai ales, variat.

Doodle Magic Board nu este primul “produs” lansat de OnScreen cu titlul de noutate si originalitate pe piata de profil din Romania. Tot ei sunt cei care, in urma cu peste 3 ani, au lansat in Romania tehnica video whiteboard animation.

De atunci OnScreen si-a diversificat oferta de servicii, in prezent oferind posibilitatea de a livra clientilor continut de marketing sub diferite forme, utilizand tehnici variate.

De la whiteboard animation, 2D flat animation (inclusiv video infografice), stop motion, Kinetic typography – in zona de video marketing – pana la video mapping, stage design, interactive floor si wall, social photo booth etc. – in zona de BTL.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related