Strongbow si Ogilvy au adus natura mai devreme in oras

Strongbow si Ogilvy au adus natura mai devreme in oras

Strongbow si Ogilvy au decis sa aduca mai devreme natura in oras. Unde? Fix in mijlocul Gradinii Botanice, unde a plouat cu tone de gheata impecabil sculptata, cidru, liane din iedera, mere si confetti din petale de flori printre acordurile celor de la The Amsterdams si Aeroplane.

Intr-o atmosfera cum rar gasesti la final de februarie in oras.

 

Nefiind la primul party organizat intr-un loc neconventional, Strongbow si Ogilvy au reusit si de aceasta data sa impresioneze prin originalitate. Au simtit acest lucru cei peste 450 de participanti la petrecere care au sculptat in gheata si s-au lasat imortalizati de Igu (Bucuresti Optimist) pe tot parcursul serii.

 

Printre cei care au ales sa #partylikeapro la Strongbow Appletone Party se numara Jojo, Laura Cosoi, Virgil Iantu, Dragos Varsandan, Rucsandra Hurezeanu, Mihai Dobre (Suie Paparude), Deliric, Otrava sau Hypno.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related