Adolescentii in fata internetului preistoric

Adolescentii in fata internetului preistoric

Acum cateva ere tehnologice, mai exact in 1995, aparea o chestie revolutionara care purta in ea feature-uri ca Recycle Bin, Internet Explorer si butonul de Start. Era sistemul de operare Windows 95 care isteriza, la acel moment, lumea.

Dupa 20 de ani, cei de la Fine Brothers Entertainment - studio de video content din Los Angeles -  s-au gandit la urmatorul experiment: cum ar reactiona adolescentii de azi, nedezlipiti de tableta si swipe, in fata tehnologiei de atunci?

Reactiile – desi multi le numesc ilare – sunt oarecum previzibile. Micutii lumii noi sunt ingroziti de dischete si descriu experienta prin cuvinte ca preistoric si plictisitor. Sunt derutati de faptul ca calculatorul se opreste de la buton.

Episodul face parte din seria "Teens react", studioul fiind cel din spatele unor sketch-uri si emisiuni online de entertainment ca "YouTubers react", "Kids react", "Elders react" si alte tipuri de sketch-uri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related