Reload Film surprinde creativitatea in cele mai bune cadre. La Premiile FIBRA

Reload Film surprinde creativitatea in cele mai bune cadre. La Premiile FIBRA

Premiile FIBRA au pornit marsul catre festivitatea de recunoastere si premiere a creativitatii si curajului din industria de comunicare din Romania. Festivalul se bucura de cel mai bun juriu international prezent la un astfel de demers local: 8 dintre cei mai buni creativi ai lumii, in frunte cu Kevin Brady (ECD, Droga5) vor cantari si vor recunoaste creativitatea locala. 

Si, cum un astfel de demers are nevoie de sustinerea intregii industrii, Reload Film a fost alaturi de festival inca de la inceput din postura de partener. De la inceput, adica de la cel mai nebun DM pentru alegerea unui presedinte de juriu - campania Droga versus Bogusky - cu probe neaose, prin care "au trecut" cei doi guru ai creativitatii, filmate pentru posteritate cu priceperea Reload. 

Asa cum ii zic si referintele, Reload Film este o casa de productie cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, care pune creativitatea pe primul loc si incearca sa o surprinda in cele mai bune cadre. 

De data asta o va premia si o va incuraja in cadrul Premiilor FIBRA, in calitate de partener.

"Cineva trebuia sa sustina si creativitatea, la modul sa o faca sa prinda viata. Altfel lumea ar fi plina de idei care ar muri la fel de curajos precum s-au nascut. S-a intamplat sa fim noi aceia. Acum serios vorbind, Reload Film a fost mereu cel mai bun prieten al creativitatii si are reel-uri si povesti cu care sa dovedeasca asta. Un festival local puternic merita sprijinul tuturor, de la creatori, la producatori si clienti. Ca vorba aia, we are all in this together", a precizat Sebastian Tudor (ReloadFilm.ro).

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. 
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related