BtB Advertising a realizat prima editie a Raportului Anual publicat de CEZ-Electrica Oltenia

In urma unei licitatii publice organizate in aceasta primavara, BtB Advertising a fost desemnata castigatoare in proiectul de editare si productie a primului Raport Anual al companiei CEZ - Electrica Oltenia (2005), versiunile romana si engleza. Compania romaneasca de distributie Electrica Oltenia S.A. a devenit anul trecut parte a Grupului CEZ, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica din Europa Centrala si de Sud-Est.

"In 2005, CEZ, a.s., furnizorul dominant in sectorul productiei de energie electrica din Republica Ceha a achizionat 51% din actiunile Electrica Oltenia S.A., devenind astfel actionarul principal al companiei. Am resimtit acum nevoia de a prezenta noua entitate intr-un mod profesionist si de a comunica noua imagine actionarilor si partenerilor nostri, atat in plan international, cat si local.
Am incredintat proiectul agentiei BtB Advertising, dat fiind ca aceasta ne-a furnizat cea mai buna oferta, asociata cu servicii prompte si calificate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related