eJobs recruteaza campanii de succes alaturi de Premiile FIBRA

eJobs recruteaza campanii de succes alaturi de Premiile FIBRA

Premiile FIBRA , festivalul romanesc de creativitate ce are loc in perioada 3-6 mai, isi intregeste echipa partenerilor cu eJobs, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania. In ultimii doi ani, industriei de comunicare romanesti i-a lipsit aprecierea si recunoasterea locala. Creativitatea romaneasca este, insa, o forta recunoscuta si premiata in circuitul festivalier international, asa ca suntem datori sa ne celebram creativii mai intai la ei acasa. 

Asa cum recunoaste potentialul unui candidat de succes, eJobs sarbatoreste potentialul creativitatii romanesti si se alatura, astfel, demersurilor promovate de Premiile FIBRA in calitate de partener al festivalului.

Lucrarile inscrise vor trece prin selectia unui juriu international, condus de Kevin Brady (Executive Creative Director, Droga5), iar unul dintre cele mai importante premii acordate de membrii juriului va fi inmanat de catre reprezentantii eJobs in cadrul Galei de Premiere FIBRA.

 

"Publicul roman merita reclame mai bune, da. Dar si joburi mai bune. Asa ca “Meriti mai mult” – sloganul relansarii eJobs, se potriveste cu retorica primei editii a Festivalului Premiile FIBRA.

Stim bine: creativitatea trebuie sa inceapa cu redactarea CV-ului si sa nu se termine niciodata, indiferent de fisa postului. Si mai stim ca e mare lucru sa iti gasesti locul astazi, intr-atatea mii de posibilitati. Asa ca asta e treaba noastra. Sa punem creativii la locurile lor. Si sa gasim joburi bune pentru idei bune. Cam ca si FIBRA", spune Stefania Grajdeanu (PR Manager, eJobs).

 

"Ne bucura asocierea cu branduri care inspira succesul asa cum este eJobs.
Premiile FIBRA isi doresc aceeasi longevitate de bun augur, atat pentru noi, cat si pentru industria de comunicare. Vrem sa readucem sentimentul de mandrie si apreciere pentru cei ce demonstreaza ca o merita", declara Marius Cristea (Managing Director, IQads si SMARK).

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. 
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related