Ultima sfanta tigara

Ultima sfanta tigara

Maine se incheie, in Romania, un obicei tulburator. Morala din jurul lui, dilemele care il traverseaza, au stricat mai multe prietenii decat alegerile din ’90. De maine nu se mai fumeaza in spatiile publice autohtone.

Restaurantul Lacrimi si Sfinti este alaturi de toate aceste milioane de suferinzi in stilul poetic al proprietarului sau (Mircea Dinescu).

„Ultima tigara uitata intr-un colt pe-o etajera! Marti, 15 martie, Prohodul Fumatului, tragem ultimul fum patimas si ucigas, la interior de crasma. La ora 23.59 oropsitul viciu va fi indesat in scrumiera pasind in istorie.

Asadar, de vreti sa mai simtiti odata, aerul carciumii, ala rau, in care s-au chinuit poetii sa scrie, pictorii sa viseze si muzicantii sa se-mbete, va asteptam sa va tineti o masa dosnica. Lautarii o sa cante de jale, momitele o sa sfaraie-n tigaie. Sa nu fiti tristi caci inca exista vicii de interior legale. Va recomandam Feteasca Alba”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related