Dragos Bucurenci: Bunica mea nu intelege nici acum prea bine ce ma ocup, ceea ce ramane o constanta a vietii mele profesionale

Dragos Bucurenci: Bunica mea nu intelege nici acum prea bine ce ma ocup, ceea ce ramane o constanta a vietii mele profesionale

O data la cativa ani, Dragos Bucurenci se reinventeaza. Mediu, media, politica. Acum este intr-o noua etapa. Dupa antreprenoriatul social, a venit randul celui comercial.

A terminat un Master in Administrarea Afacerilor la Stanford  si un program intensiv de coaching la Academia de Coaching  & NLP din Corte Madera, California, si s-a intors in Romania sa reinventeze sensul povestilor.

A infiintat Khastalia, un business de comunicare pentru lideri, prin intermediul caruia tine cursuri de formare. Din echipa fac parte si Melania Medeleanu si Paul Olteanu.

Spune el:

Stiu ca exista un model al specialistului care se pricepe foarte bine la un singur lucru si cred ca avem mare nevoie de astfel de oameni, dar pe mine, in tot ceea ce am facut profesional pana acum, m-a ajutat multipla specializare, adica faptul ca ma pricep binisor la mai multe lucruri”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related