Lasati Creatia sa vina la Playground

Lasati Creatia sa vina la Playground

Stim deja ca scrisorile deschise s-au bucurat de cele 15 minute de glorie pe internet. Se spunea pe la finalul anului trecut ca n-ai trait pana n-ai pus o lista de ofuri in online ca s-o vada tot poporul. Iata-ne acum in fata unei reveniri publicitare a acestor manifeste. Dar aici, cerneala s-a folosit in scopuri practice, nu doar guralive.

Directori de creatie si Sefi de graphic designeri, luati de cititi fara suparare: Visual Playground cere concendiu in numele art-ilor vostri admisi la editia a patra a scolii de graphic design si ilustratie.

"Daca biroul art-ului tau a fost neobisnuit de ordonta in ultimele zile, daca ai observat ca de o saptamana nu mai iese in pauza si sta pitit dupa monitorul urias, cuminte si tacut, cu urechile acoperite de casti, avem o veste pentru tine si nu are legatura cu astenia de primavara: omul tau isi doreste sa iasa la joaca la Visual Playground, impreuna cu o gasca de ilustratori si graphic designeri intergalactici.

Daca are mai mult de un an experienta si a apucat sa-si actualizeze portofoliul cu niste lucrari reprezentative, lasa-l sa zburde pe langa noi si promitem sa ti-l returnam la pachet cu reflexe proaspete si idei pretioase".

Acolo ii asteapta  un ospat de 10 zile dedicat limbajului vizual, alaturi de tutori din Romania, State, Italia, UK, Lituania, Spania si Polonia. Care nu vine asa, in fiecare zi.

Totusi, unii dintre art-i pot da semne de descurajare in fata situatiei de a cere concediu. Pentru a preveni orice impediment, Visual Playground a pregatit si o cerere care sa vorbeasca pentru ei, gata de scos la imprimanta si infiltrat sub usi, in genti sau pe parbrize de sefi. 

Acum, mingea e in terenul tuturor "sefilor pe care si i-ar dori oricine".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related