UniCredit Bank si McCann Bucuresti lanseaza campania de imagine “UniCredit iti face viata mai usoara”

UniCredit Bank si McCann Bucuresti lanseaza campania de imagine “UniCredit iti face viata mai usoara”

UniCredit Bank si McCann Bucuresti lanseaza campania de imagine „UniCredit iti face viata mai usoara”. E o campanie prin care UniCredit Bank isi reafirma hotararea de a fi un partener de incredere pentru clientii sai si promite ca prin tot ceea ce va face va incerca sa le faca acestora viata si interactiunea cu banca mai usoare.

Ideea campaniei porneste de la un adevar al UniCredit Bank - faptul ca aceasta banca se straduieste in fiecare zi sa inteleaga provocarile, dorintele si idealurile clientilor sai.

De aceea, banca le vine in intampinare cu o abordare unica, orientata spre intelegerea lor, cu procese mult simplificate si cu produse si servicii financiare adecvate care ii ajuta sa isi transforme dorintele in realitate, mai usor ca niciodata.

Directia strategica si creativa a campaniei reia ideea de pozitionare a brandului UniCredit care isi asuma angajamentul de a fi alaturi de clientii sai in orice moment. Sloganul campaniei, “In viata uneori e usor, alteori e greu. Suntem aici oricand”, reconfirma aceasta promisiune.

 

"Noua campanie de comunicare UniCredit este mai mult decat o campanie de marketing. Nu vrem doar sa ne facem cunoscuti. Nu vrem doar sa vindem. In primul rand vrem sa schimbam mentalitati si perceptii gresite si intr-un fel chiar nocive cu care, noi, romanii am fost obisnuiti.

Da, suntem o banca. Dar asta nu inseamna ca nu intelegem si ca nu ne pasa, asa cum ne-am obisnuit sa credem. Si nu inseamna nici ca relatia cu noi trebuie sa fie dificila si anevoioasa. Dimpotriva. Sa nu uitam ca in primul rand suntem oameni. Oameni care lucreaza pentru oameni. Si ca si ei, si noi avem aceleasi visuri, probleme, provocari, dorinte, idealuri. Iar asta ne face sa fim empatici si ne ajuta sa intelegem situatiile extrem de diverse in care se afla clientii nostri. Si tocmai de aceea ne straduim in fiecare zi sa dovedim ca este usor sa lucrezi cu noi”, a declarat Anca Nuta (Director Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank).

 

Campania de imagine "UniCredit iti face viata mai usoara” este semnata de catre McCann Bucuresti si se deruleaza in perioada 12 martie - 12 aprilie 2016, fiind declinata pe TV printr-un spot dedicat. 

Acesta imagineaza instante din viata unui client UniCredit, care priveste cu suspiciune modul usor in care obtine sau i se intampla lucrurile, cand de fapt acest “usor” ar trebui sa fie o normalitate.

In acelasi timp, spotul lanseaza si noul Sound Identity UniCredit – muzica originala special conceputa pentru a deveni o semnatura audio a brandului incepand cu 2016.

Spotul a fost realizat cu ajutorul casei de productie MULTIMEDIA EST sub coordonarea lui Dragos Potop, in regia lui Radu Muntean. 

 

"Ideea a inceput cand ne-am dat seama ca romanii s-au obisnuit cu greul. Ne-am obisnuit sa nu ne iasa din prima, ne-am obisnuit sa fie totul tare complicat. Asa ca atunci cand lucrurile se intampla sa vina usor, devenim suspiciosi. Dar uneori, asa cum am spus-o si in campanie, usor e doar usor - si, de fapt, in cazul servicilor oferite de o banca e dreptul nostru sa ne fie usor", a declarat Ioana Zamfir (Senior Copywriter McCann Bucuresti).

 

Echipele participante

Din echipa McCann Bucuresti care a lucrat la campanie fac parte:
Adrian Botan - Global Executive Creative Director 
Catalin Dobre – Executive Creative Director
Alexandru Dumitrescu – Creative Director
Ioana Zamfir - Senior Copywriter
Alin Sirbu - Art Director
Diana Ceausu – Head of Strategy
Bianca Manescu – Strategic Planner
Laura Aldea – Group Account Director
Anamaria Militaru – Account Manager
Maria Marin - Account Executive
Tiberiu Munteanu  – Head of AV Production
Alexandru Platon  – AV Producer
Oana Ioan – AV Producer

Din echipa UniCredit care a lucrat la campanie fac parte: 
Anca Nuta - Identity & Communication Director
Anda Lazar - Brand Manager
Raluca Apreotesei - Team Leader Marketing Communication Retail
Alexandra Pais - Senior Specialist Marketing Communication Retail

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related