La tras de sireturi cu Marii Romani

Campania Mari Romani lansata de Televiziunea Romana, cu la fel de mare tam-tam, a suscitat dezbateri peste dezbateri, organizate sau incropite de la stanoaga, trecand prin tabloidele de rigoare si ajungand pana in mediile academice, culturale etcaetera. Buna initiativa TVR, impunatoare de repere si necesara in acelasi timp au dat sa spuna nu doar oameni de-ai casei de pe Calea Dorobanti, ci si outsideri. Derizorie, nociva sau pur si simplu gargara de dragul audientei s-au grabit sa clameze partea de neam care tre' sa fie mereu Gica Contra.

Cele doua spoturi pentru campania demarata de televiziunea publica le da, chiar daca in procente diferite, dreptate si unora, si altora. Teaser-ul cu Nastase si spotul cu Pataichin merg pe acelasi calapod: romanul Unirea sau romanca Perlan Bonux care ii stiu pe cei doi de cand erau mici si cu care se trag la o adica de sireturile de la tenisi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related