Mesajul agentiei Loopaa catre manageri: Cand vine vorba de marketing, apelati la specialisti!

Mesajul agentiei Loopaa catre manageri: Cand vine vorba de marketing, apelati la specialisti!

Agentia de Marketing Loopaa din Cluj-Napoca a lansat o noua campanie prin care ii incurajeaza pe toti cei aflati in pozitii de conducere ale unor companii sa isi investeasca timpul in managementul companiei, nu in activitati de implementare in marketing si promovare.

Mesajul campaniei este centrat asupra ideii ca a fi un “great CEO” presupune multe eforturi, calitati si activitati, iar cei care reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor pe toate aceste planuri, sau chiar sa le depaseasca, sunt cu adevarat admirabili. Pentru a se putea concentra pe toate acestea, un CEO ar trebui sa lase cu incredere serviciile de marketing in seama unei agentii cu expertiza necesara realizarii acestora intr-un mod eficient. Astfel, se face diferentierea clara intre ce inseamna management si ce inseamna implementare.

 

Deci, pentru cat mai multi manageri admirabili!

Campania este creata in jurul unui video care are toate sansele de a deveni viral – protagonistul, CEO al unei companii, trece prin momente dificile incercand sa isi promoveze propria afacere.

Insa se loveste de o serie de probleme prin lipsa increderii de a delega procesele de marketing. Fie nu stie, fie crede ca stie... cert e ca ajunge intr-un punct pe care multi manageri de companie l-au experimentat pe propria piele.

Spoiler! Exista si pisici (plictisite) implicate in proces…

 

"Chiar daca ne-am amuzat copios la filmari, subiectul nu e de gluma. De multe ori, marketing-ul ar putea intra in categoria <<Nu incercati asta acasa!>>, tocmai prin complexitatea proceselor derulate si presiunea la care esti supus… Dorinta noastra este sa ajutam toti managerii aflati in dificultate (care recunosc acest fapt) si sa le oferim sansa de a face management... nu implementare la <<firul ierbii>> pentru orice postare pe pagina de Facebook.", a declarat Victor Gavronschi (om de marketing si CEO al agentiei Loopaa).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related