On the move Saatchi & Saatchi

Un nou Account Supervisor la Saatchi & Saatchi
Echipa de Client Service Saatchi & Saatchi s-a marit prin venirea Claudiei Mirica, in functia de Account Supervisor. Claudia, in varsta de 34 ani, este absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comert, in ultimii 4 ani lucrand in cadrul GMP Advertising, in calitate de Account Coordinator. Ii place foarte mult sa socializeze, sa asculte muzica si asa cum ii place sa spuna, nu refuza niciodata sa danseze.

Nou membru in echipa de BTL Saatchi & Saatchi
Iulia Manda este noul Account Supervisor al departamentului de BTL din cadrul agentiei de publicitate Saatchi & Saatchi. Iulia are 29 ani si a absolvit in anul 2000 Universitatea de Stiinte Economice- Craiova, sectia Relatii Economice Internationale. Experienta a acumulat-o timp de 10 ani cat a lucrat in vanzari, in cadrul unor companii multinationale precum: Bestfoods Romania, Intersnack si Coty Romania, incepand ca promoter, merchandiser, reprezentant de vanzari si terminand cu functia de director zonal de vanzari. Iulia Manda este o fire sportiva, alergand cel mai mult dupa Luca, baietelul ei de 3 ani. In timpul liber se bucura de sporturi in aer liber: baschet, tenis de camp sau schi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related