S-au deschis inscrierile pentru ZAIN Academy

S-au deschis inscrierile pentru ZAIN Academy

ZAIN Academy isi deschide portile in aprilie 2016, sub deviza „Turning Talents into Jobs”. Proiectul se lanseaza cu 6 ateliere dedicate specialistilor si incepatorilor din mai multe industrii creative.

  • Fashion Management
  • Comunicare si PR in fashion
  • Online marketing for fashion
  • Styling
  • Workshop 3D Studio Max beginner
  • Workshop 3D Studio Max medium

Comunitatea ZAIN s-a nascut odata cu primul festival de design din Cluj, ZAIN - Design Expressions, organizat in noiembrie 2015. Evenimentul a reprezentat si primul pas in conturarea unei comunitati profesionale in jurul fenomenului de design si al industriilor creative. 

In 2016, echipa din spatele proiectului initiaza ZAIN Academy, reprezentand o continuare a demersului de construire si consolidare a comunitatii ZAIN, cat si o apropiere de publicul larg.

 

 

"ZAIN Academy a venit la fel de natural precum ideea initiala a festivalului. ZAIN creste, se maturizeaza, devine o entitate conturata in domeniu, iar atelierele au reprezentat un pas firesc inspre atingerea scopurilor declarate initial si sustinute ulterior prin activitatile noastre: coagularea atat a unei comunitati de creativi, cat si a unui public experimentat si doritor sa consume produsele acestora."
Georgiana Ciceo (Project Manager ZAIN)

 

Atelierele ZAIN Academy nu sunt gandite numai pentru specialisti, insumandu-i pe cei care cauta sa-si aprofundeze veleitatile profesionale, ci si pentru aceia care vor sa descopere o noua perspectiva profesionala.

Doritorii pot alege sa urmeze unul sau mai multe din cele 6 ateliere ce se vor desfasura in perioada aprilie - iunie 2016, la ZAIN Studio, in Cluj-Napoca. 

Pe website-ul proiectului, se gasesc informatii detaliate despre fiecare atelier in parte, cine sunt profesorii, cat timp dureaza, cui se adreseaza si de ce este util un astfel de atelier participantilor. 

Inscrierile sunt deschise si se fac pe site. Numarul locurilor este limitat. Prin completarea formularului de inscriere, locurile se rezerva timp de 48 de ore, urmand a se achita un avans pentru ocuparea acestora.

 

Comunitatea profesionala ZAIN s-a nascut odata cu primul festival de design din Cluj, ZAIN - Design Expressions, organizat in noiembrie 2015.

Evenimentul a insemnat peste 5.000 de participanti, 4 zile, 11 sectiuni in cadrul festivalului, printre care o expozitie centrala unde au expus peste 60 de designeri, desfasurata intr-un spatiu de 400 metri patrati, o premiera in Romania - primul fashion show organizat intr-o Biserica, o serie de workshop-uri intitulate „Turning Talents into Jobs”. 

In 2016, comunitatea prinde contur si aduce 2 noi proiecte menite sa consolideze initiativa ZAIN:

  • ZAIN Academy - Turning Talents into Jobs: continuarea workshop-urilor organizate in cadrul festivalului din noiembrie intr-o formula imbunatatita si concentrata pe dezvoltarea proceselor creative si a specialistilor in industrii creative
  • ZAIN Studio - hub-ul creativilor, spatiu de co-work aflat la kilometrul 0 din Cluj, deschis non-stop

Festivalul ZAIN - Design Expressions va continua si in 2016 cu cea de a doua editie, tot in luna noiembrie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related