Lidl Romania si Kaleidoscope Proximity au intrat pe Instagram cu panorama #WeLove #Denim

Lidl Romania si Kaleidoscope Proximity au intrat pe Instagram cu panorama #WeLove #Denim

Agentia Kaleidoscope Proximity a castigat pitch-ul de creatie si strategie Lidl Romania pentru lansarea contului de Instagram si incepe comunicarea cu #WeLove #Denim, prima panorama orizontala din Romania. 

Timp de doua saptamani, Lidl isi invita fanii la o schimbare de perspectiva. Intorcandu-si telefonul la 90 de grade, proaspetii followeri ai contului pot explora o panorama alcatuita dintr-o multitudine de poze ce formeaza un peisaj urban, unul in care apar instagrammeri precum Bogdan Bulbuc, Sonia Ciocan, Sinziana Maria Iacob si Oliver Simionescu.

 

"Am fost foarte entuziasmati cand am primit acest brief. A fost primul request din partea unui client care a vizat construirea unei intregi strategii de comunicare pe acest canal. Instagram este o platforma foarte putin exploatata de catre branduri in Romania, dar acest lucru ne-a permis sa accesam o adevarata plaja de idei si oportunitati, atat pentru lansare, cat si pentru urmatoarele luni de activitate in care vom crea content dedicat pentru platforma in baza unui plan editorial." a explicat Ionut Pasolea (Copywriter la Kaleidoscope Proximity).

 

In spatele imaginilor din panorama sunt ascunse mai multe produse norocoase care, odata reperate, le pot aduce norocosilor unul dintre premiile speciale: 20 de ceasuri din gama de produse We Love Denim, un Polaroid Snap, un iPad sau un iPhone 6S.

Pentru a intra in tragerea la sorti, fanii Lidl trebuie sa:

  1. Urmareasca tagurile pana cand ajung la conturile create pentru fiecare produs in parte. Pe aceste pagini, userii trebuie sa lase un comentariu cu hashtagul #WeLove
  2. Publice o poza cu elemente Denim pe propriul cont de Instagram, alaturi de hashtagurile #WeLove #Denim si tagul @LidlRomania.

 

Echipele participante

Echipa Lidl Romania:
Maria Parvuleasa - PR&CSR Manager Lidl Romania
Emanuel Olteanu - Social Media Specialist Lidl Romania
Cristina Suciu - Social Media Specialist Lidl Romania

Echipa Kaleidoscope Proximity:
Andreea Strachina - Head of Communication Design
Ionut Pasolea - Copywriter
Rares Cinteza - Art Director
Ioana Brebu – Senior Account Manager
Georgiana Hutanu - Account Executive
Vlad Visinescu - Backend Web Developer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related