Creativii sunt invitati sa lucreze impreuna, in ZAIN studio

Creativii sunt invitati sa lucreze impreuna, in ZAIN studio

ZAIN studio – un nou spatiu colaborativ dedicat celor care activeaza in industriile creative se deschide la Cluj-Napoca. Situat in “zona zero” a orasului, pe Bulevardul Eroilor, noul hub creativ se deschide in primul rand pentru cei care cred in puterea unei comunitati unite.

Designeri din toate domeniile, artisti, arhitecti, mestesugari, publicitari si nu numai sunt invitati sa munceasca si sa se dezvolte impreuna in “ZAIN studio co-work space”.

ZAIN a debutat la sfarsitul anului 2015 cu un proiect de anvergura, primul festival de design organizat la Cluj, ZAIN – Design Expressions.

Evenimentul a reusit sa creeze, pentru cateva zile, legaturi aparte in comunitatea celor creativi, designeri din toata Romania, precum si intre aceasta comunitate si public.

 

 

Reactia specialistilor si publicului deopotriva, ca urmare a primului proiect ZAIN, a fost un imbold pentru echipa sa mearga mai departe, sa puna in practica noi idei dezvoltate special pentru creativi.

Asa a aparut ZAIN studio, un spatiu cald, primitor, gandit pentru a oferi celor care au ales industriile creative un cadru cu adevarat util in care sa isi modeleze ideile.

 

"Deschiderea acestui studio este un pas firesc in dezvoltarea ZAIN. Urmarim scopul pe care ni l-am propus de la bun inceput, si anume sudarea comunitatii creative a orasului, care ne e tare draga si in care avem mare incredere. ZAIN studio este un spatiu ultra-central, luminos si dinamic, pe care va asteptam sa il vizitati oricand.", subliniaza Alexandra Mihali din echipa ZAIN.

"Credem ca un avantaj al acestui spatiu este posibilitatea de acces pe timp de noapte si la sfarsit de saptamana, oferind astfel un program flexibil de lucru, important pentru cei care activeaza in tot ceea ce inseamna creatie", completeaza ea.

 

Echipa ZAIN pregateste deja a doua editie a evenimentului ZAIN – Design Expressions, noi proiecte si va invita sa aflati mai multe, sau mai bine, sa vedeti direct noul hub – adresa: Bulevardul Eroilor, nr. 4.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related