Cadbury, unde e Pastele?

Cadbury, unde e Pastele?

Poate pentru ca se plictiseau in zilele libere de Paste, englezii au avut multe intrebari pentru Cadbury in perioada aceasta: Cine a fost primul, oul sau gaina? Nu, asta ar fi fost o intrebare simpla pentru echipa lor de social media, mai ales ca cercetatorii au raspuns deja. Raspunsul este gaina. Sau oul.

Consumatorii au avut alte nedumeriri. Cine a fost primul: oul de ciocolata sau oul de ciocolata de Paste? Unde este Pastele de pe ou, Cadbury? Ce ai facut cu Pastele? Si, mult mai important: oul are spate?

Tweetul lui Jamie Ross o spune cel mai bine: “Even if you're having a rubbish Easter weekend, take solace in the fact you aren't doing social media for Cadbury”.

Echipa de social media a brandului britanic a avut multe de indurat weekendul acesta, asa cum o arata pozele de mai jos. Ei au incercat sa explice fiecarui nemultumit in parte ca, desi a castigat multe lupte, corectitudinea politica nu a omorat Pastele. Cuvantul apare pe spatele oului. Ceea ce a dat nastere la alte dileme: oul are spate?

Sursa: @JamieRoss7

Sursa: 

Nu a fost doar traditionalul festival de ironii de pe Twitter, insa. Media traditionala a intrebat si ea acelasi lucru, dupa cum arata un articol din The Telegraph: "Brandurile de dulciuri nu prea se mai simt comfortabil cu aroma crestina si incearca sa renunte treptat la denumirile specifice sarbatorii".

Sursa

Sursa

Un purtator de cuvant al companiei a negat aceasta situatie, declarand ca “Pastele” nu mai apare pe ouale de ciocolata pentru ca este evident ca ele sunt oua de ciocolata de Paste.

Ocazie buna pentru a aparea alte companii care sa umple acest gol de corectitudine politica. Este cazul Meaningful Chocolate Company, fondata acum sase ani, si care isi aroga „Adevaratul ou de Paste”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related