Edipresse AS Romania lanseaza revista Elle Decoration

Edipresse AS Romania lanseaza in septembrie, Elle Decoration, revista de design interior numarul 1 in lume, sub licenta Hachette Filipachi Medias. Elle Decoration este singurul brand global din domeniul revistelor de design interior si decoratiuni si prin lansarea sa in 1987 in Franta, a creat un stil unic in acest domeniu. Editia romaneasca este a 23-a editie a acestui titlu international.

Elle Decoration este ghidul sigur catre cele mai inovatoare si stilate case contemporane si se adreseaza celor pasionati de spatiul in care traiesc si sint intotdeauna in cautare de noi idei de imbunatatire a acestuia. Revista este frumoasa si exclusivista, dar cu un profund caracter practic, inspirationala dar accesibila si prezinta cele mai noi tendinte si designeri din intreaga lume. Este o sursa de idei ce ajuta cititorii sa-si transforme visele in realitate si sa-si personalizeze spatiul in care traiesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related