PRIME Iasi organizeaza a VIII-a editie a proiectului ATELIERE

PRIME Iasi organizeaza a VIII-a editie a proiectului ATELIERE

PRIME Iasi, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza pe data de 16 si 17 aprilie, incepand cu orele 13:00 (sambata) si 11:00 (duminica) a VIII-a editie a proiectului ATELIERE.

Anul acesta proiectul se va desfasura pe durata a doua zile si vor fi 5 speakeri, 5 training-uri pe 16 aprilie si 5 workshop-uri pe 17 aprilie. Studentii vor primi informatii relevante si de actualitate in domenii precum Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism, Marketing, Design si Social Media.

Raluca Padurariu, Teodora Tompea, Oana Rus, Daniel Dimitriu, Simina Ignat vor fi cei 5 traineri care ii vor pregati pe studenti.

 

Tema centrala se va contura in jurul vanzarilor, pe baza careia se vor dezvolta 5 teme specifice fiecarui domeniu: „Arta de a avea mereu dreptate”, Rating, Crowdfunding, Packaging si Viralitate. Pentru a participa la cea de-a VIII-a editie a ATELIERElor, studentii se pot inscrie prin completarea unui formular.

Pe baza acestui formular, cele mai interesante raspunsuri oferite provocarii vor fi selectate si ieranhizate in limita celor 100 de locuri disponibile. Studentii se pot inscrie in perioada 30 martie – 12 aprilie.

ATELIERE reprezinta o intalnire informala intre studenti si specialistii din mediul business, ce urmareste sa creeze o legatura intre acestia, cu scopul de a facilita procesul de invatare. Ambientul din cadrul ATELIERE va oferi participantilor posibilitatea de a castiga cunostinte direct de la sursa, dar si diverse premii. 

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania, membra ANOSR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related